Tuesday, February 28, 2012

GARAM MEMULIHKAN BENTUK TUBUH.

Aplikasi Garam Memulihkan Bentuk-Tahukah anda Struktur organ yang lemah akan melemahkan ikatan struktur dan merobohkan bentuk.Faktor penuaan & pencemaran serta graviti bumi mengakibatkan bentuk tubuh menggelebeh terutama bg kaum hawa. Tahukan anda garam dapat mengembalikan bentuk tubuh.

RAHSIA BUNYI MEMBENTUK
Bunyi boleh membentuk. Semua jisim terikat molekulnya sehingga menjadikan ia boleh membentuk. Bentuk yang terjadi bergantung kepada niat. Niat boleh menghasilkan bunyi.Ujian ringkas boleh dijalankan terhadap ikatan molekul air. Bunyi persekitaran mempengarui ikatan molekur air. Semakin hening bunyi maka semakin sempurna pembentukan ikatan molekul.

Garam Sebagai Rahsia Bunyi
Bentuk garam sentiasa mantap dan tidak mudah dipengaruhi oleh keadaan persekitaran. Oleh itu, garam ialah medium terbaik untuk membantu pembentukan.


Garam Dalam Rahsia Teori Ruang Dan Masa 
Kehadiran tenaga asing seperti Jin dan makhluk halus dalam sesuatu kawasan menunjukkan kehilangan bunyi di kawasan tersebut. Kemungkinan kawasan tersebut suram, tidak ada peredaran udara yang sempurna, hangat dan berbau busuk. Rumah yang mendapat gangguan spiritual biasanya mewujudkan suasana yang tidak menyihatkan.

Menaburkan garam pada ruang yang terganggu dengan niat untuk membaiki keadaan akan membantu mengatasi gangguan di kawasan tersebut.

Aplikasi Garam Memulihkan Bentuk 
Struktur organ yang lemah akan melemahkan ikatan struktur dan merobohkan bentuk. Antara contoh gejala yang berlaku akibat keruntuhan ialah;

1.Usus collaps (usus runtuh) - menyebabkan kemandulan akibat rahim terhimpit - menyebabkan perut buncit bagi lelaki.

2.Hernia - tisu yang menyokong usus masuk ke ruang scrotal (kantung testis).

Selain beberapa gejala ini, terdapat beberapa keadaan yang merungsingkan bagi sesetengah keadaan seperti kejatuhan otot, lemak yang mengelebeh, pipi londeh dan sebagainya. Ia merungsingkan kerana menghilangkan bentuk dan rupa yang cantik. Sebenarnya selain kehilangan rupa yang cantik, perkara yang utama ialah ia menggambarkan kemerosotan kesihatan dan tanda kekurangan bunyi untuk mengekalkan bentuk.

Garam biasa diperoleh melalui air minuman atau makanan yang mengandungi kandungan mineral alkali yang tinggi.

Mengamalkan garam dapat mengatasi masalah terjadinya keloid, menaikkan otot tubuh dan otot wajah (face lift), mengatasi hernia dan sebagainya.

Mengambil garam atau mineral ringan (mineral beralkali) akan membantu mengekalkan awet muda dan mengatasi masalah kehilangan bentuk akibat kehilangan bunyi.

Mandian Garam 
Dalam kaedah Hidrotherapy Ice, garam turut diletakkan sebagai salah satu bahan untuk melengkapkan proses rawatan ini. Sebagai amalan biasa, kita boleh meletakkan segenggam garam kasar di dalam kolah mandi untuk mendapat manfaat kesegaran dan kesihatan di samping mengembalikan bentuk tubuh.

Bunyi Membentuk dan Memusnahkan  
Bunyi boleh membentuk, tetapi juga juga boleh memusnahkan. Sebenarnya bentuk sentiasa diperbaharui. Oleh itu, bentuk yang lama akan sentiasa diperbaharui kepada yang baru. Ia akan mengakibatkan bentuk yang lama dimusnahkan.

Sifat malas, suka beristirehat berlebihan, kurang berfikir secara kreatif ialah keadaan yang akan menghilangkan tenaga bunyi di dalam tubuh. Oleh itu, tubuh akan kehilangan bentuk.

Bentuk tubuh manusia yang semulajadi akan cantik bersama pemikiran yang mulia.

Bentuk Tubuh 
Keemua jisim perbentuk melalui ikatan secara bergiga-tiga (membentu segitiga) secara berterusan. Semakin sempurna pembentukan setiga itu maka semakin sempurna bentuk sesuatu jisim.

Pembentukan yang lengkap akan membentuk RNA - DNA - Kromosom - Nukleus sehinggalah ke sel dan tubuh keseluruhan. Segalanya bermula daripada ikatan molekul secara bertiga-tiga.

Keunikan Bunyi Pada Wanita 
Wanita mempunyai beberapa keadaan yang sungguh unik. Bentuk tubuh wanita pula amat mudah tercemar dalam keadaan atmosfera luar rumah. Semakin tubuh itu dilindungi bentuknya, maka semakin kekal bentuk semulajadi tubuh. Tetapi semakin rupa tubuh didedahkan, maka semakin mudah ia dipengaruhi oleh aliran elektromagnetik dalam bentuk bunyi persekitaran.


Gambar di atas menunjukkan kesan aruhan elektromagnetik terhadap tubuh yang terdedah dalam atmosfera luar rumah terutama setelah mencecah umur 40 tahun ke atas.


Gambar di atas menunjukkan tubuh wanita yang dilindungi tidak menerima kesan daripada aruhan elektromagnetik luar rumah. Oleh itu bentuk tubuh masih boleh dikekalkan.

Berbeza bagi lelaki, tubuh lelaki akan semakin tegap sekiranya mereka kerap keluar rumah dan melepaskan bentuk tubuhnya.

Pembentukan Keloid 
Keloid terjadi apabila molekul terus mencari ikatan disebabkan ketiadaan bunyi. Akibatnya tisu-tisu kulit masih terus tumbuh secara berterusan dan membentuk keloid.

Kelebihan Mengamalkan Garam
1.Mengamalkan garam sebelum makan membantu menjadikan nutrient membentuk zat yang boleh bersenyawa dengan sel.

2.Mandi dengan air yang dimasukkan dengan garam membantu membentuk tubuh ideal.

3.Mencuci wajah dengan Tea Tree Oil yang dicampurkan sedikit garam membantu membentuk wajah.

4. Mengamalkan memakan Garam membantu mengelakkan gejala usus prolaps, henia dan kekenduran otot.

5.Darah yang mengandungi cukup mineral (garam) akan mencegah pembentukan kaloid apabila terjadi luka.


Memperkenalkan:
GARAM BULUH
Garam Rendah Sodium.Garam Buluh berfungsi menyeimbangkan keadaan berasid, menjadi agen detoksifikasi dan menyingkirkan toksid dan asid daripada tubuh dalam masa yang singkat.

Garam Buluh mengandungi bahan rendah sodium dan lebih potassium tinggi untuk kesihatan tubuh.


Garam Buluh mempunyai kuasa penyerap kepada frequensi bunyi yang buruk yang memusnahkan sel-sel di dalam tubuh.

Garam Buluh bertindak sebagai penyerap atau penapis bunyi (amplifier) getaran tenaga dalam berbagai jenis makanan yang terlalu tinggi kandungan mineral seperti makanan laut.

Garam Buluh bertindak sebagai pengaimbang kalsium dan iodin di bahagian tirod.

Garam Buluh amat sesuai untuk menjaga struktur ketahanan sistem tulang (kelangsingan) terutamanya pada wanita selepas bersalin.

Garam Buluh membantu mengatasi masalah saraf dan kekejangan otot.

Garam Buluh meneutralkan frekuensi elektrokimia di dalam sistem penghadaman yang abnormal.

Garam Buluh adalah penawar kesakitan atau keracunan di dalam perut yang telah mengalami baban ubat-ubatan daripada dadah termasuk kesan kesakitan yang dialami oleh penagih dadah.

Garam Buluh bertindak sebagai tarapi penyinaran yang pemancaran gelombang elektrik ion-ion negatif kepada pesakit kanser yang telah terdedah kepada ubat-ubatan kemo dna sinar-x yang berlebihan.

Garam Buluh bertindak sebagai pengambangan persekitaran dlam sistem penghadaman daripada kandungan oksigen, sodium, klorida dan nitrogen.

Garam Buluh dapat mengurangkan kemunculan gas karbon dioksida yang amat berbahaya di atas keggalan perut melakukan sistem penghadaman yang menimbulkan gejala sakit-sakit di seluruh tubuh.

Garam Buluh berfomula membantu mengatasi masalah gastrik, sakit tumit, gout, sembelit, cirit-birit, sakit tekak, gangguan suara, keletihan, kelesuan, rasa mengantuk dan daya konsentrasi.

VIDEO PENGENALAN LENGAP TENTANG GARAM BULUH
--> http://youtu.be/RRwI_mcAc24

Pengedar diperlukan. Bonus menanti para pengedar. Hubungi En.Nam/Zainam Ahmad 012-221 5064

by Ibn club 9 on Sunday, 23 October 2011 at 13:09

No comments:

Post a Comment